Werkwijze

Zonder afspraak!

Bij ons kun je ook terecht zonder afspraak. Zijn er wachtenden voor je, dan schenken wij graag een vers kopje koffie, espresso, thee of warme chocomel. Komt het wachten je even niet uit, maak dan een afspraak voor een geschikter moment.

Op afspraak?

Afspraken gaan voor. Een afspraak maak je in de salon, telefonisch of “online” maar kies dan wel het juiste filiaal!

Vrijdag Koopavond!

Heb je overdag geen tijd? Op vrijdag zijn wij tot 19.00 uur open.

De laatste mode en trends!

Wij zijn een modern bedrijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Al onze medewerkers worden minimaal 2 maal per jaar bijgeschoold volgens de geldende Nederlandse Haarmodelijn met behulp van externe trainers.

Professionele producten!

Geen onnodige risico’s met uw haar en hoofdhuid. Wij werken uitsluitend met professionele topproducten, onze huismerk is GOLDWELL, dit wereldmerk ondersteund ons met opleidingen en trainingen. Wij hebben, indien nodig, een directe hotlijn met al hun specialisten.

Voor iedereen!

Voor jong en oud klassiek of modern, kleur, kinky of krul alles kan, vraag om advies of kom met je eigen idee, neem een foto van een leuk kapsel mee. Wij hebben onze eigen kleur-, permanent- en langhaarspecialisten. Natuurlijk verzorgen wij ook graag jou bruids- en of feestkapsel.

puntensysteem!

Voor onze vaste klanten hebben wij het “puntensysteem”. Je spaart daarmee voor gratis artikelen of producten naar keuze. Voor elke euro die je bij ons besteed ontvang je 10 punten.

1000 punten = € 5,00 te besteden aan artikelen, dus niet voor behandelingen.